Renoveren in Amsterdam. Soms maken de kleine dingen het verschil. Geen grote verbouwing, maar wel een nieuwe keuken, een nieuwe serre, een aanbouw of een nieuwe badkamer. Of misschien kunnen of moeten de kozijnen en deuren wel gerenoveerd worden. Dan verzorgen wij voor u graag de gehele renovatie van begin tot eind.

U kunt ons inschakelen voor diverse renovatiewerkzaamheden, van het vervangen en renoveren van kozijnen tot volledige woonhuisrenovaties. Maar ook van het maken en het installeren van een dakkapel tot het indelen en inrichten cq. renoveren van uw bedrijfspand. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.

Ook als u zelf nog geen idee heeft hoe uw bouwplannen eruit moet gaan zien, kunt u bij ons terecht voor het renoveren van uw woning of bedrijfspand in Amsterdam en omgeving. Wij denken met u mee en komen met een op maat gemaakt renovatie voorstel.

In de communicatie naar onze klanten streven wij ernaar om altijd helder en transparant te zijn. Wij willen dat u precies weet wat u wanneer van ons kunt verwachten, en tegen welke prijs. Onze offertes zijn dan ook altijd zeer gedetailleerd. Daarnaast werken wij met realistische en goed uitgewerkte planningen. Dit werkt prettig voor ons, maar ook voor u. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Wilt u een bouwbedrijf inschakelen voor het renoveren van uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Neem dan contact op via het offerte formulier van Bouwbedrijf-Veenhuis.nl of bel Tel : +31 6 170 70 188.

Bouwbedrijf Veenhuis: uw bouwbedrijf voor het renoveren van uw woning of bedrijfspand in Amsterdam & omstreken

Impressie en een
selectie van onze
bouw projecten