Uw keuken

Keukenrenovatie omvat het vernieuwen van een bestaande keuken, waaronder het vervangen van kasten, werkbladen, apparaten en het creëren van een moderne uitstraling zonder de volledige keuken te hoeven vervangen.
Uiteraard vervangen wij ook bestaande keukens waarbij wij de bestaande keuken verwijderen, de leidingen verleggen en opnieuw installeren indien noodzakelijk en de nieuwe keuken volledig plaatsen en inrichten. Wij maken van de belangrijkste plek in uw huis een locatie waar u en uw gezin graag verblijft.

Uw badkamer

Badkamer renovatie omvat het transformeren van een verouderde badkamer door middel van vernieuwde tegels, sanitair en inrichting, waardoor een frisse en moderne uitstraling ontstaat voor optimaal comfort en functionaliteit. Het renoveren of installeren van een badkamer zorgt altijd voor overlast tijdens de bouwfase. U kunt zich immers niet of moeilijk wassen, in overleg met u stellen wij een planning op om de periode van de bouwfase optimaal in te richten waarbij u en uw gezin zo min mogelijk worden gehinderd. De communicatie lijnen zijn kort en direct, alles voor uw comfort.

Uw ramen, deuren en kozijnen

Onze vakbekwame bouwexperts zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige ramen, deuren en kozijnen voor uw woning of bedrijfspand. In het kader van de verduurzaming, het reduceren van de CO2 uitstoot en het beheersbaar maken van uw energierekening kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij plaatsen met behulp van innovatieve bouwtechnieken en het gebruik van duurzame materialen uw nieuwe ramen, deuren en kozijnen. Een investering gericht op de toekomst waarbij wij het optische aspect niet uit het oog verliezen, het moet natuurlijk wel mooi zijn en een verrijking van uw huis zijn.
Veenhuis vakman

Waar moet u aan denken?

Een keuken of badkamer renoveren of nieuw aanleggen doet u niet elke dag, Bouwbedrijf Veenhuis doet dat wel. Onze expertise, vakbekwaamheid en gedrevenheid leidt tot mooie resultaten die voldoen aan uw wensen en eisen. Van a tot z nemen wij de verantwoording voor het project en ontzorgen u volledig, waarbij wij werken volgens het principe van afspraak is afspraak. Uw deuren, ramen en kozijnen dienen een belangrijke rol bij het beheersbaar houden van de energie kosten. Wij leveren maatwerk en verzorgen dat uw huis het juiste energielabel verkrijgt.
- Vakmanschap
- Innovatie
- Kosten reductie
Bouwbedrijf veenhuis het team

Vraag vrijblijvend een offerte aan

- Beschrijf uw wensen en eisen
- Kies de dienst
- Upload uw foto’s
- Binnen 24-uur een reactie
- Geen verrassingen
Direct een offerte aanvragen

Contact

Bouwbedrijf Veenhuis
Eduard Jacobshof 10
1068 VX Amsterdam
Bouwbedrijfveenhuis@gmail.com
+31 6 170 70 188

Locatie

premium bootstrap themes
© 2023 bouwbedrijfveenhuis.nl | design and development by Dunico.nl
© 2023 Bouwbedrijf veenhuis - All rights reserved
menu