Projecten

Welkom bij Bouwbedrijf-Veenhuis, waar we gepassioneerd zijn over het realiseren van hoogwaardige en succesvolle bouwprojecten. Met een focus op uitmuntendheid en klanttevredenheid, zetten we onze expertise en ervaring in om uw visie om te zetten in tastbare realiteit. Vanaf het allereerste concept tot de laatste afwerking, staan we garant voor een vakkundige aanpak en transparante communicatie, waardoor uw bouwervaring moeiteloos en bevredigend zal zijn.

Keuken

Een keukenrenovatie is de perfecte manier om uw keuken nieuw leven in te blazen zonder de kosten en het gedoe van een volledige keukenverbouwing.
Lees meer

Badkamer

Van het vernieuwen van sanitair en tegelwerk tot het optimaliseren van de indeling, onze renovaties zorgen voor een ontspannende en luxe omgeving waar u elke dag van kunt genieten.
Lees meer

Tuinhuis

Het bouwen van een tuinhuis is een boeiend project dat extra functionaliteit en charme aan uw buitenruimte toevoegt.
Lees meer

Aanbouw

Of het nu gaat om een nieuwe slaapkamer, een gezellige woonkamer, of een ruime keuken, een goed ontworpen aanbouw biedt niet alleen extra leefruimte, maar verrijkt ook uw woongenot en verhoogt de waarde van uw woning.
Lees meer

Dakkapel

Het bouwen van een dakkapel is een slimme en praktische manier om extra ruimte en licht toe te voegen aan uw zolderverdieping.


Lees meer

Garage

Bij het renoveren van een garage gaan we grondig te werk om uw garage om te toveren tot een functionele en georganiseerde ruimte.
Lees meer
Bouwbedrijf veenhuis het team

Vraag vrijblijvend een offerte aan

- Beschrijf uw wensen en eisen
- Kies de dienst
- Upload uw foto’s
- Binnen 24-uur een reactie
- Geen verrassingen
Direct een offerte aanvragen

Contact

Bouwbedrijf Veenhuis
Eduard Jacobshof 10
1068 VX Amsterdam
Bouwbedrijfveenhuis@gmail.com
+31 6 170 70 188

Locatie

premium bootstrap themes
© 2023 bouwbedrijfveenhuis.nl | design and development by Dunico.nl
© 2023 Bouwbedrijf veenhuis - All rights reserved
menu