Uw tuinhuis

De tuin is een belangrijk onderdeel van uw leefruimte en wordt steeds belangrijk. Bouwbedrijf Veenhuis bouwt en installeert uw tuinhuis conform uw eisen en wensen. Wij maken uw tuin tot een onderdeel van uw living waar het gezin optimaal van kan genieten. Wij stellen samen met u een bouwplan op en maken gebruik van duurzame materialen, wij houden rekening met de fundering en berekenen of het tuinhuis kan worden geplaatst en zo ja met welke fundering.

Uw dakkapel

Extra ruimte creëren in een bestaande ruimte kunt u bereiken met het plaatsen van een dakkapel. Dit betekent het berekenen van de bouwtechnische consequenties en het combineren van veelal een ouder dak met een nieuwe dakkapel. Wij zorgen voor een totaal project waarbij al de voorzieningen optimaal aansluiten op elkaar, dit betekent dat u van droge voeten bent verzekerd.

Uw serre

Het aanbouwen van een serre aan een bestaande woning vergt creativiteit, vakmanschap en nauwkeurigheid. Het uitbreiden van het aantal vierkante meters voor uw gezin betekent meer leef genot. Bouwbedrijf Veenhuis staat hiervoor garant. Ontzorgen en meer ruimte creëren daar staan wij voor.
Veenhuis vakman

Waar moet u aan denken?

Deze diensten zijn erop gericht om meer vierkante meters leef genot te bouwen voor u en uw gezin. In de tuin, op de zolderkamer en of gewoon aan uw huis. Wij zorgen op basis van onze expertise voor een totaal oplossing en ontzorgen u. Daarbij maken wij gebruik van innovatieve bouwtechnieken en duurzame materialen.
- Meer vierkante meters.
- Leef genot.
- Totaal project.
Bouwbedrijf veenhuis het team

Vraag vrijblijvend een offerte aan

- Beschrijf uw wensen en eisen
- Kies de dienst
- Upload uw foto’s
- Binnen 24-uur een reactie
- Geen verrassingen
Direct een offerte aanvragen

Contact

Bouwbedrijf Veenhuis
Eduard Jacobshof 10
1068 VX Amsterdam
Bouwbedrijfveenhuis@gmail.com
+31 6 170 70 188

Locatie

premium bootstrap themes
© 2023 bouwbedrijfveenhuis.nl | design and development by Dunico.nl
© 2023 Bouwbedrijf veenhuis - All rights reserved
menu