Huis verbouwen Amsterdam.

Verbouwing van uw huis of bedrijfspand. Een verbouwing levert vaak veel ruimte op: vooral het verbouwen van de zolder of het vergroten van de woonkamer zorgt ervoor dat u meer leefruimte krijgt. Al 18 jaar zijn wij gespecialiseerd in verbouwingen, zolderverbouwingen of het maken van een uitbouw, voor bijvoorbeeld uw woonkamer.  Huis verbouwen Amsterdam? Heeft u plannen om uw nieuwbouw of bestaande huis, badkamer, of keuken te laten verbouwen in de regio Amsterdam?Wij verzorgen graag uw gehele woningrenovatie.

U heeft recent een nieuw huis gekocht en u wilt graag weten hoe hoog de verbouwkosten zijn? Of heeft u een verbouwings-, vergunning-, of interieuradvies nodig? Wij zijn u graag van dienst bij het verbouwen van uw huis in Amsterdam.

Als u de keuken, badkamer of het gehele huis gaat verbouwen in Amsterdam, dan wilt u dat deze verbouwing in goede handen is. Bouwbedrijf Veenhuis heeft jaren ervaring in het uitvoeren van kleine tot grote verbouwingen aan bestaande en nieuwbouw woningen in Amsterdam en omgeving. Onder het verbouwen valt ook het renoveren van de woning. Bij een renovatie wordt in de regel gezorgd dat de woning in een goede staat hersteld wordt en wordt het nodige aan de woning vernieuwd.

Voor een betaalbare verbouwing van uw woning, badkamer, keuken, toilet of woonkamer of het renoveren en onderhoud plegen van panden in Amsterdam kunt u dus prima bij ons terecht.

Bouwbedrijf Veenhuis biedt u een totaalpakket voor een verbouwing, badkamer renovatie en keuken renovatie! En wij hebben alle disciplines die nodig zijn in huis om een verbouwing tot een goed einde te brengen.

Benieuwd wat bouwbedrijf Veenhuis voor u in de regio Amsterdam en omstreken kan betekenen voor het verbouwen van uw huis in Amsterdam en omstreken? Neem dan contact op via het offerte formulier huis verbouwen Amsterdam van Bouwbedrijf-Veenhuis.nl of bel Tel : +31 6 170 70 188.

Bouwbedrijf Veenhuis: uw bouwbedrijf voor uw huis verbouwen Amsterdam & omstreken.

Impressie en een
selectie van onze
bouw projecten