Bouwbedrijf Veenhuis: Specialist in renovatie Amsterdam van huur- en koopwoningen en villa’s.

Soms maken de kleine dingen het verschil. Geen grote verbouwing, maar wel een nieuwe keuken, een nieuwe serre, een aanbouw of een nieuwe badkamer. Of misschien kunnen die kozijnen en deuren wel een renovatie gebruiken. Dan komen wij graag bij u in beeld als uw bouwpartner en verzorgen voor u de gehele renovatie Amsterdam en omgeving van begin tot eind.

U kunt ons inschakelen voor diverse renovatie werkzaamheden, van het vervangen van kozijnen tot volledige woonhuisrenovaties, van het maken en het installeren van een dakkapel tot het indelen en inrichten van uw bedrijfspand. Onze klanten zijn zowel particulieren als bedrijven.

Ook als u zelf nog geen idee heeft hoe uw bouwplannen eruit moet gaan zien, kunt u bij ons terecht. Wij denken met u mee en komen met een op maat gemaakt voorstel.

In de communicatie naar onze klanten streven wij ernaar om altijd helder en transparant te zijn. Wij willen dat u precies weet wat u wanneer van ons kunt verwachten, en tegen welke prijs. Onze offertes zijn dan ook altijd zeer gedetailleerd. Daarnaast werken wij met realistische en goed uitgewerkte planningen. Dit werkt prettig voor ons, maar ook voor u. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

U wilt meer informatie over renovatie Amsterdam? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons.

Benieuwd wat bouwbedrijf Veenhuis voor u in de regio Amsterdam en omstreken kan betekenen? Neem dan contact op via het offerte formulier van Bouwbedrijf-Veenhuis.nl of bel Tel : +31 6 170 70 188.

Bouwbedrijf Veenhuis: uw bouwbedrijf voor renovatie Amsterdam & omstreken

Impressie en een
selectie van onze
bouw projecten