Bouwbedrijf Veenhuis: Dé Luxe tuinhuizen Amsterdam specialist.

Bouwbedrijf Veenhuis maakt maakt alle luxe tuinhuizen, veranda’s, buitenkamers en tuinhuisjes geheel op maat en geheel naar uw eigen wens. En natuurlijk professioneel en vakkundig geplaatst.

Lekker verblijven in de buitenlucht, heerlijk en comfortabel buiten wonen in uw eigen op maat gemaakte tuinhuis. Ontdek. Luxe veranda’s en tuinkamers. En voor een tuinhuis is vaak helemaal geen bouwvergunning nodig.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte blokhut, (luxe) tuinhuis of overkapping? Dan bent u bij Bouwbedrijf Veenhuis: Dé Luxe tuinhuizen Amsterdam specialist  aan het goede adres.

U zoekt een goed en betrouwbaar bouwbedrijf voor het maken van uw buitenhuis in Amsterdam? Aannemingsbedrijf Veenhuis is een full service aannemings bedrijf en specialist voor het maken en bouwen van luxe tuinhuizen Amsterdam & omgeving met zeer goede referenties en met jarenlange ervaring in diverse uitgevoerde (luxe) tuinhuis projecten.

Wat is de prijs van een buitenhuis (bijvoorbeeld een luxe tuinhuis, blokhut of vakantiehuis) op maat?
Een luxe tuinhuis, veranda, blokhut of vakantiehuis bouwen we graag samen met u, in combinatie met uw eigen ideeën, met oog voor kwaliteit, persoonlijke service en aandacht en een scherpe prijs. Bij het uitvoeren van deze werkzaamheden is Bouwbedrijf Veenhuis graag uw partner.

Maatwerk is prettig! En bij bouwbedrijf Veenhuis is de prijs die wij hiervoor vragen dat ook! Wij leveren uw tuinhuis, schuur, blokhut, berging, vakantiehuis, schuur of bedrijfsruimte geheel op maat tegen aantrekkelijke prijzen.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte blokhut, (luxe) tuinhuis of overkapping? Neem dan contact op via het offerte formulier van Bouwbedrijf-Veenhuis.nl of bel Tel : +31 6 170 70 188.

Bouwbedrijf Veenhuis: uw specialist voor luxe tuinhuizen Amsterdam & omstreken

 

 

Impressie en een
selectie van onze
bouw projecten