Badkamer verbouwen Amsterdam. Wilt u graag uw badkamer verbouwen of vernieuwen? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor het verbouwen van uw badkamer in Amsterdam op!

U kunt bij ons terecht voor het verbouwen van standaard badkamers tot zeer badkamers in Amsterdam.  Wij kunnen voor ieder budget oplossingen aandragen en een volledige badkamer renovatie voor u realiseren.

Uw badkamer geheel renoveren? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Uw badkamer in Amsterdam renoveren of vernieuwen? Bouwbedrijf Veenhuis helpt u met grote en kleine badkamer klussen. Van een complete installatie tot een kleine reparatie.

Wij helpen u bij het vervangen van leidingen, plaatsen van sanitair, installeren van een badkamerradiator of aanleggen van elektra, bij ons kunt u echt rekenen op een complete installatie van uw badkamer.

Benieuwd wat bouwbedrijf Veenhuis voor u in de regio Amsterdam en omstreken kan betekenen voor uw badkamer? Neem dan contact op via het offerte formulier van Bouwbedrijf-Veenhuis.nl of bel Tel : +31 6 170 70 188.

Bouwbedrijf Veenhuis: uw bouwbedrijf voor het verbouwen van uw badkamer in Amsterdam & omstreken.

Impressie en een
selectie van onze
bouw projecten