Bent u op zoek naar een goed aannemings bedrijf Amsterdam?

Wij zijn hét betrouwbare ervaren adres voor het verbouwen en renoveren van uw pand, woning appartement, badkamer, aan en opbouw.  Wij zijn een betaalbaar goed bouwbedrijf met uitstekend referenties. Aannemingsbedrijf Veenhuis is een bouwbedrijf dat zich richt op het restaureren, onderhouden, verbouwen en inrichten van bestaande bouw, monumentale panden en nieuwbouw in Amsterdam en omgeving.

Voor renovatie en verbouwing van uw keuken, badkamer, woonkamer of gehele woning bent u bij aannemingsbedrijf Veenhuis aan het goede adres.

U zoekt een goed en betrouwbaar aannemingsbedrijf in Amsterdam? Aannemingsbedrijf Veenhuis is een full service aannemings bedrijf met zeer goede referenties, met jarenlange ervaring in diverse uitgevoerde bouwprojecten.

Bouwbedrijf of aannemer in Amsterdam? Bouwbedrijf Veenhuis uit Amsterdam is uw aannemingsbedrijf in Amsterdam! Met specialisaties op het gebied van renovatie, restauratie, funderingstechniek, verbouwing, onderhoud en nieuwbouw in Amsterdam.

Benieuwd wat aannemingsbedrijf Veenhuis voor u in de regio Amsterdam en omstreken kan betekenen? Neem dan contact op via het offerte formulier van Bouwbedrijf-Veenhuis.nl of bel Tel : +31 6 170 70 188.

Bouwbedrijf Veenhuis: uw aannemings bedrijf Amsterdam & omstreken

 

Impressie en een
selectie van onze
bouw projecten