Wilt u een aanbouw aan huis Amsterdam, uitbouw van uw woning in Amsterdam?

Wilt u uw huis/ woning verrijken met een stukje extra ruimte? Dan bent u bij Bouwbedrijf Veenhuis aan het goede adres. Uw woning verrijken met een grotere woonkamer, keuken, kantoorruimte of slaapkamer? Met relatief weinig middelen kunt u makkelijk uw huis laten vergroten. Het kan de ideale oplossing zijn als u heel graag wat meer ruimte wilt creëren.

Let op: als u gaat bouwen of verbouwen hebt u vaak een omgevingsvergunning nodig. Wij adviseren en helpen u met het verkrijgen van de juiste bouwvergunning. Dat geldt dus ook voor een aanbouw aan huis Amsterdam. Een uitbouw mag vergunningvrij gebouwd worden indien deze niet verder dan 2,5 meter uit de oude gevel ligt. Dit lijkt misschien klein, maar het levert vaak veel extra ruimte en comfort op.

De kosten voor een uitbouw aan uw huis in Amsterdam verschillen enorm en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste is er natuurlijk het oppervlakte dat de uitbouw of aanbouw moet gaan worden,  ten tweede is het puur maatwerk en hangt het verder af welke materialen gebruikt gaan worden. Het is een arbeidsintensief project waar veel materialen en arbeidsuren voor nodig zullen zijn. De prijs wordt voornamelijk bepaald door factoren zoals bijvoorbeeld de afmetingen van de uitbouw of aanbouw, het te gebruiken materiaal, de uitvoering, de fundering en bijvoorbeeld het aantal kozijnen.

Het grote voordeel van een aanbouw of een uitbouw aan huis Amsterdam en omgeving is dat je echt meer ruimte creëert en meer leefruimte hebt.

Mogelijkheden aanbouw aan huis Amsterdam
Er is qua uitbouw aan uw woning natuurlijk heel erg veel mogelijk. Denk hierbij aan de uitbouw aan de voorzijde of achterzijde van uw woning in Amsterdam en omgeving. U kunt uw woonkamer uitbreiden of juist kiezen voor een grotere keuken met een andere indeling. Ook het plaatsen van een serre is mogelijk.

Offerte uitbouw woning Amsterdam
Maatwerk is prettig! En bij bouwbedrijf Veenhuis is de prijs die wij hiervoor vragen dat ook! U bent bij ons aan het juiste adres voor het uitbouwen of aanbouwen van uw woning.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitbouwen van uw woning in Amsterdam en omgeving? Neem dan contact op via het offerte formulier van Bouwbedrijf-Veenhuis.nl of bel Tel : +31 6 170 70 188.

Als we nog aanvullende informatie nodig hebben over het uitbouwen of aanbouwen van uw woning zullen wij contact met u opnemen.

Bouwbedrijf Veenhuis: uw specialist voor aanbouw aan huis Amsterdam & omstreken

 

 

Impressie en een
selectie van onze
bouw projecten