Koekoek plaatsen Amsterdam & omstreken.

Een koekoek is een voorziening, bijvoorbeeld voor een dakkapel, (plaatsen van een koekoek) om (meer) licht binnen te laten. Deze term wordt het meest gebruikt voor een uitgebouwde bak aan de kelderwand, die zorgt voor lichttoetreding in de kelder of zolder. Een dergelijke koekoek wordt ook wel vossengat genoemd. Wilt u een koekoek plaatsen Amsterdam en omgeving? Dan bent u bij bouwbedrijf Veenhuis aan het goede adres.

Deze koekoek’s bak kan gemetseld, van gewapend beton maar ook van kunststof zijn, bijvoorbeeld voor een dakkapel. Een dakkapel zorgt natuurlijk voor meer licht in uw huis en ook voor meer ruimte in de kamer of in de kelder. Wij zorgen voor een optimale lichtinval door het plaatsen van de koekoek.

Een koekoek wordt ook gebruikt voor kruipruimte ventilatie, kelder ventilatie, toevoeropening naar open haarden of luchttoevoer naar inpandige CV-ruimten. De koekoek, ook wel wolfskuil genaamd, is ook ideaal voor nieuwbouw en renovatie van kelders bij bedrijfspanden en particuliere woningen.

Benieuwd wat bouwbedrijf Veenhuis voor u in de regio Amsterdam en omstreken kan betekenen? Neem dan contact op via het offerte formulier van Bouwbedrijf-Veenhuis.nl of bel Tel : +31 6 170 70 188.

Bouwbedrijf Veenhuis: uw bouwbedrijf voor een koekoek plaatsen in Amsterdam & omstreken.

Impressie en een
selectie van onze
bouw projecten